09-11-09

Einde van de wereld?

Ik moet vorig jaar iets gemist hebben of niet thuisgeweest zijn, maar dit jaar heb ik het heel bewust meegemaakt en ik vond het allesbehalve prettig!

Ik lag gisteren rustig te knorren in mijn ijzeren kooi, daar lig ik altijd lang uitgestrekt en zalig te maffen. Toen ik plots buiten iets hoorde *pom*pom*pom*prrrrrt*prrrrrt*. Maar nog niet te luid (ja wij hondjes horen 10x beter dan onze baasjes, ik zelfs 100x beter dan manbaasje - allez dat zegt vrouwbaasje toch altijd). Het was zo zachtjes in de verte. Pom, pom, pom, prrrrt prrrrt. Ik spring recht!
*Boenk* met mijn kop tegen mijn dak van slaapkamer. Stom. Maar ik herstel me snel en weet dat ik het huis van mijn baasjes moet verdedigen.Ik begin daar te verdedigen in de veranda. Jaja, in de veranda. Zo een grote heldin ben ik nu ook weer niet é. Ik ben MegaDoggy niet hoor.

Prrrrt, pom, pom, prrrrt. Altijd maar luider en luider. Hmmm, dat begint verdikke pijn te doen aan mijn oren. En dat ging altijd maar luider en luider.

Ja, verdedigen hoeft hier niet meer hoor, redden wie zich redden kan. Teven en puppy's eerst! Sorry zwanger vrouwbaasje, maar wij eerst!

Ik ren naar binnen met de staart  tussen mijn poten, ik kan dat niet meer aan. Mijn baasjes hadden het blijkbaar ook gehoord ondertussen. Tiens, NU PAS?!
Maar zij vonden het allesbehalve angstaanjagend. Nee, ze lachten ermee en vonden het plezant.

Ik heb niet naar buiten durven kijken, want met dat lawaai, pft! Maar ik hoorde hen constant spreken over Sint-Maarten, Sint-Maarten en nog eens Sint-Maarten. Ik weet niet wie die Sint-Maarten is, maar die hoeft hier niet binnen te komen, want voor mij was dit het einde van de wereld!

Manbaasje heeft het dan goedgemaakt en is met mij de ganse middag gaan wandelen in het bos waar we alleen waren. Zonder die Sint-Maarten!

Dikke poot,
Zita

20:08 Gepost door Zita in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: blog, foto s, sint-maarten, bordeaux dog, zita |  Facebook |

Commentaren

Als die sint maarten alleen maar lawaai meebrengt, mag hem hier ook weg blijven hoor ! Ons komen ambeteren voor niks, flauwe hé !

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 10-11-09

Hela en heeft die niks moois en lekkers mee gebracht voor jou ? Pfff dan zou hij hier ook wel mogen weg blijven zene ! Schandalig gewoon dat hij zo maar voorbij gegaan is zonder iets te brengen.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 10-11-09

Pfff, daar is helemaal niks aan hé aan diene vent. Enkel veel kabaal blijkbaar. Geef ons maar Sinterklaas zunne!

Gepost door: Fredje en Dolfke | 11-11-09

De commentaren zijn gesloten.