11-09-09

briefje van een ander Bordeaux Dogje

Het is vrijdag, en dus hondenschool. Niks speciaals denk je, maar toch, ik ga vanavond poging nr 4 ondernemen om door te gaan van groep A naar b. Jaja, inderdaad 3x al geprobeerd en gewoonweg niet gelukt. Ik weet niet waaraan het ligt hoor... hihi. Ja zeg, ik voel me goed bij al die jonge A'kes! Het gaat er nog heel speels aan toe en aangezien ik nog HEEL graag speel...

Deze week vond ik in mijn mailbox een briefje van een klein bordeaux dogje. En deze morgend kreeg ik ook een 2-tal foto's in mijn brievenbus.

Veel leesplezier!

Dikke poot, Zita.
________________________________________________________________________________

woef,
Ik ben nog een kleine puppie in vergelijking met u zita.Ben nu 10weken. Mijn naam is DIVA. Dit mailtje stuur ik om te weten te komen wat ik allemaal mag en niet mag.
Wat niet mag weet ik al, zoals schoenen, handdoek,matten en rieten plantmand stukbijten.
Keileuk.
Ik ben wel een weekje te vroeg bij mijn nieuwe baasjes terecht gekomen, maar heb mij direkt aangepast, heb maar 1 nachtje gehuild.
Viel best mee, overdag als ze werken zijn zit ik wel lekker droog onder de carpoort en kan ook nog in een binnenhok.s'Avonds als ze thuis komen mag ik rond lopen in de grote tuin en is met mij het eerste half uur niks aan te vangen van blijdschap dat ik niet meer alleen ben.Dan begin ik in baasjes broek te bijten, niet leuk voor baasje ze proberen dit af te leren maar lukt niet goed.Daarom zou ik naar de hondenschool moeten, maar denk dat dit nog een beetje tevroeg is, mits ik nog 1 spuitje moet krijgen. Na het eten mag ik binnen, om op een kussen een dutje doen totdat het weer tijd is om buiten in het kot een dutje verder tedoen.
Ik zie dat je veel gaat wandelen met andere BD, is dit een clubje, of gewoon vrienden onder elkaar? Toch wel plezant met die hele bende en niet alleen.
Ik ga nog even verder dutten. Laat een paar foto's achter, ik vind mij wel op jouw gelijken toen jij nog een pup was. Ik volg jouw verhaal zoweet ik wat ik nog allemaal kan meemaken in mijn hondenleven.

Foto's:

Diva 7 weken

diva_7weken

 

Diva 10 weken

diva_10weken

08:35 Gepost door Zita in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: brief, diva, bordeaux dog, zita |  Facebook |

Commentaren

Holà ! Jij zou best wel concurentie krijgen als dit prachtexemplaar een blogje zou beginnen ...

kakelt ons Misske

;-)))

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 12-09-09

De commentaren zijn gesloten.