05-08-09

Warm!

Hebben jullie overdag ook last van de warmte? Het is echt te warm om iets te doen, niet?
Wel, ik doe niks overdag! Maar dan ook niks! Ik lig in de zon, zolang ik kan. Dus eens na de middag lukt dat al niet meer, omdat het dan te warm is in de zon. Daarom ben ik hel tevreden als vrouwbaasje thuiskomt, ik kan gaan liggen rusten in de hal, waar het lekker fris is op de grond.

Maar dan...eens 19u30-20u voorbij...dan komt het! Dan begint het af te koelen en begin ikzelf ook af te koelen! Moehahaha, dan word ik "Zita de verschrikkelijke ambetante". Neenee, zo erg is het niet. Maar ik moet toch mijn schade inhalen van overdag?
Ik wil dus constant spelen. En mijn baasjes doen mee, maar niet lang genoeg! Die zijn na 2,5 uur spelen al moe! Tssss, zwak é. Die gaan dan slapen. En ik? Tjah, ik moet maar mee gaan slapen.

Binnenkort is er een grote bordeauxdogwandeling door iemand georganiseerd van op het forum (bordeauxdogvlaanderen.be) waar wij regelmatig eens foto's plaatsen. Ik kijk er al volledig naar uit om soortgenoten te ontmoeten van mij! Dat gaat keiplezant worden.

Geniet nog van het mooie weer.

Tot later,
Zita

Commentaren

Hé, jij bent net als ik!!! Ik zoek ook de afkoeling in de hal, het koelste plekske hier in huis. Ja, overdag is't echt niet te doen eh, dan hang ik ook de luie wammes uit se. En 's avonds; alles geven!!! Pootjen Tidou

Gepost door: Tidou | 05-08-09

Hé, zo'n wandeling met soortgenootjes is echt heel tof zunne. We zijn nu al nieuwsgierig naar het verslag erover.

Gepost door: Fredje en Dolfke | 06-08-09

Pffff die warmte is ook niet echt voor mij, ik blijf lekker binnen of spring eens in 't zwembad maar die Laika is zo stom om altijd in 't zonneke te gaan liggen. En wauwww zo'n wandeling moet écht tof zijn ! Vrouwtje hoorde al veel over zo'n wandelingen van onze vrienden Roy en Xeno en die amuseren zich altijd te pletter.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 06-08-09

Tja, 't mag een paar graadjes minder zijn voor mij hoor !

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 06-08-09

De commentaren zijn gesloten.