27-07-09

Moeilijke momenten

Ik heb net een paar moeilijke dagen achter de rug. Ik ben vorige week nogal redelijk ambetant geweest tgo mijn baasjes, waarvoor sorry. Maar ondertussen weten we waarom... ik ben loops.
Ja, 2-jaarlijks is het van dat en nu dus weer. En omdat dat een beetje aan't werken was op mij, ben ik vorige week redelijk lastig geweest. Altijd in de weg lopen, janken, aandacht vragen, ...en 's nachts blaffen. Ja inderdaad 's nachts blaffen. En manbaasje staat uiteindelijk dan op... maar eigenlijk lig ik nog gewoon in mijn bench neer hoor. Niks aan de hand dus. Alleen veel aandacht nodig.

IK WIL AANDACHT!!

Poot,
zita

12:15 Gepost door Zita in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) | Tags: loops, bordeaux dog, zita, dog de bordeaux |  Facebook |

23-07-09

Twas lekker!

Ze waren dus helemaal niet vergeten, mijn baasjes. Ik heb maandagavond al een kleine voorbereiding gekregen voor de volgende dag, nl. de overschot van paëlla. Man, wat was dat lekker. Vlees, vis, gekookte en goed gekruide rijst. Lekker, mmm.

En de dag nadien kreeg ik van mijn baasjes de Geraardsbergse specialiteit, nl. een groot stuk mattentaart. Nu weet ik waarom het een specialiteit is, ZO LEKKER!!
Dank je wel grootbaasjes van manbaasje.
Later heb ik nog gebakken rijst gekregen, met wokgroentjes en vlees in, klaargemaakt door de grootbaasjes van vrouwbaasje.

Eigenlijk ben ik toch een verwend hondje zou je durven zeggen maareh das niet waar hoor...weet je waarom niet?
Wel mijn baasjes waren dinsdagavond nog bij familie langsgeweest en hadden mij zoals gewoonte buitengestoken. Nu was het dinsdagavond serieus beginnen regenen en onweren. Dus wou ik gaan schuilen in mijn kot...maar dat ging niet, mijn etenbak stond voor mijn kot! IK KON ER NIET IN!! Dus was ik door en door nat. Gelukkig zijn ze niet te lang weggebleven.
Dus zo'n verwend hondje (37 kg) ben ik niet é.

Maar toegegeven, manbaasje heeft het goedgemaakt en is met mij gaan wandelen. Lang gaan wandelen.

Tot later!

Poot,

Zita

20-07-09

Happy Birthday!

Heppie beurtdaai tooe mie

Heppie beurtdaai tooe mie

Heppie beurtdaai diiiieer Zitaaa

Heppie beurtdaai tooe mie

Plezant é, mijn baasjes zijn gewoon gans de dag uitwerken... daar zit ik dan; mijne verjaardag alleen te vieren...

't Kan mij nie bommen, want morgen krijg ik naar't schijnt een kado'ke!!

Poot,

Zita

14-07-09

Puberteit

Ik heb een beetje last van puberteit. Allez ja, een beetje...eigenlijk een beetje veel voor het ogenblik. En dat in combinatie met het mooie weer! Leuke cocktail. Voor mij toch, voor mijn baasjes iets minder.

Waaraan kan je dat merken? Wel ik luister iets minder dan anders, ik wil altijd maar spelen en in plaats van rustig op mijn mat te gaan liggen, ga ik dan maar mijn baasjes in de zetel ambeteren. Ja zeg, ik heb wel de ganse dag kunnen rusten in het zonnetje, en dan wil 's avonds graag spelen!

En weet je waaraan ik het ook gemerkt heb, ik heb puistjes op mijn smoele'ke. Ja, rode kleine puntjes die uiteindelijk een wit kopke krijgen.
Geloven jullie dat? Maar nee gij! Hahaha! Daar heb ik helemaal geen last van hoor. Ik ben een gewoon knap teefje.

(manbaasje: dat is dus nog één van de eigenschappen, Zita heeft een grote muil gekregen...)

Volgende week word ik 1 jaar oud! Man, wat gaat het snel.

Tot later en geniet maar van het zonnetje.

Zonnige Poot,
Zita

PS: bijna 10.000 bezoekers, LEUK!! Bedankt allen!

09-07-09

nog een filmpje van op vakantie

Jaja, beste vrienden, ik had nog iets achter de hand van op vakantie!

Een filmpje van mijn eerste echte zwempartij...

VEEL KIJKPLEZIER!

Zita.

17:45 Gepost door Zita in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: vakantie, filmpje, youtube, bordeaux dog, zita |  Facebook |

08-07-09

buitenverblijf

Manbaasje en vrouwbaasje hadden vorige week nog een paar dagen verlof. En aangezien er klein speelkameraadje bijkomt in november dit jaar, moeten er een paar aanpassingen gebeuren in huis.

Eén van die aanpassingen, waar ik eigenlijk weinig last van heb, is een kamer boven klaarmaken. Want de grootste aanpassing is die voor Flappie, die andere bewoner van hier. En weet je wat zijn aanpassing was? Een buitenverblijf, bij mij!
Baasjes zijn er gerust in, dat ik hem goed zal bewaken.

Dat zie je uit de onderstaande foto's.

Poot,
Zita.

 

Wat is dit in de tuin?

wat is dit in de tuin

 

Geen idee, maar ik zal het buitenverblijf maar bewaken!

ik zal het maar bewaken

19:36 Gepost door Zita in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: bewaken, bordeaux dog, zita |  Facebook |

02-07-09

Eindelijk de foto's van onze vakantie

We zaten op een domein in het Noord Franse Normandië, Villers Sur Mer. Het was er lekker warm en heel rustig verblijven. Baasjes zeiden dat dat kwam door dat seizoen nog niet gestart was. Ik verstond dat niet... Soms praten die echt raar hoor.

Hieronder zijn een paar foto's van onze trip. Eindelijk hoor, Manbaasje, ge zijt wat traag geworden met dat warm weer!

Veel plezier ermee.

collage_1

 

collage_2

 

collage_3

 

collage_4

 

collage_5

collage_6

 

 

19:25 Gepost door Zita in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) | Tags: vakantie, foto s, bordeaux dog, zita |  Facebook |