23-07-09

Twas lekker!

Ze waren dus helemaal niet vergeten, mijn baasjes. Ik heb maandagavond al een kleine voorbereiding gekregen voor de volgende dag, nl. de overschot van paëlla. Man, wat was dat lekker. Vlees, vis, gekookte en goed gekruide rijst. Lekker, mmm.

En de dag nadien kreeg ik van mijn baasjes de Geraardsbergse specialiteit, nl. een groot stuk mattentaart. Nu weet ik waarom het een specialiteit is, ZO LEKKER!!
Dank je wel grootbaasjes van manbaasje.
Later heb ik nog gebakken rijst gekregen, met wokgroentjes en vlees in, klaargemaakt door de grootbaasjes van vrouwbaasje.

Eigenlijk ben ik toch een verwend hondje zou je durven zeggen maareh das niet waar hoor...weet je waarom niet?
Wel mijn baasjes waren dinsdagavond nog bij familie langsgeweest en hadden mij zoals gewoonte buitengestoken. Nu was het dinsdagavond serieus beginnen regenen en onweren. Dus wou ik gaan schuilen in mijn kot...maar dat ging niet, mijn etenbak stond voor mijn kot! IK KON ER NIET IN!! Dus was ik door en door nat. Gelukkig zijn ze niet te lang weggebleven.
Dus zo'n verwend hondje (37 kg) ben ik niet é.

Maar toegegeven, manbaasje heeft het goedgemaakt en is met mij gaan wandelen. Lang gaan wandelen.

Tot later!

Poot,

Zita

Commentaren

Hmmm zo'n mattetaartje lusten wij ook wel ! Straks is even kijken hoe lang het nog duurt voor ik jarig ben. Hé maar jij bent toch véél groter dan wij, kon je je etensbak dan niet opzij duwen ? Wij zouden het toch wel serieus geprobeerd hebben zene.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 23-07-09

Olà ! 'k geloof je op je woord !! Dus ... Ik ga hier onmiddellijk op zoek naar de creme-fraiche-spuitbus ! Een toefke hier en een toefke daar op de mat en dan ... smullen geblazen ... van mijn eigenste matte-taartje !!!

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 23-07-09

Hey Zita, stom dat je niet mee mocht bij dat andere hondje, dat ook een hot spot heeft. Waarom eigenlijk niet? Dat is niet besmettelijk hoor!!! pootje, Tidou

Gepost door: Tidou | 25-07-09

zie da ge daar maar niet ziek van word van al dat eten, en zeg tegen je baasjes dat ze een ander plaatsje moeten zoeken voor je etensbakje, dat je kan schuilen als t regent. Nog een fijne verjaardag gewenst.

Gepost door: Vicky en Sammy | 25-07-09

De commentaren zijn gesloten.