14-07-09

Puberteit

Ik heb een beetje last van puberteit. Allez ja, een beetje...eigenlijk een beetje veel voor het ogenblik. En dat in combinatie met het mooie weer! Leuke cocktail. Voor mij toch, voor mijn baasjes iets minder.

Waaraan kan je dat merken? Wel ik luister iets minder dan anders, ik wil altijd maar spelen en in plaats van rustig op mijn mat te gaan liggen, ga ik dan maar mijn baasjes in de zetel ambeteren. Ja zeg, ik heb wel de ganse dag kunnen rusten in het zonnetje, en dan wil 's avonds graag spelen!

En weet je waaraan ik het ook gemerkt heb, ik heb puistjes op mijn smoele'ke. Ja, rode kleine puntjes die uiteindelijk een wit kopke krijgen.
Geloven jullie dat? Maar nee gij! Hahaha! Daar heb ik helemaal geen last van hoor. Ik ben een gewoon knap teefje.

(manbaasje: dat is dus nog één van de eigenschappen, Zita heeft een grote muil gekregen...)

Volgende week word ik 1 jaar oud! Man, wat gaat het snel.

Tot later en geniet maar van het zonnetje.

Zonnige Poot,
Zita

PS: bijna 10.000 bezoekers, LEUK!! Bedankt allen!

Commentaren

Hé Zita, je bent net zo een hond als ik, eentje met een eigen karaktertje dat graag de baasjes ambeteert!!! Snap je volledig! Alvast proficiat met je eerste verjaardag! 't Gaat inderdaad snel!!! Pootje, Tidou. Een een verjaardagslikje! Slllurp!!!

Gepost door: T idou | 14-07-09

Groot feest volgende week !!! 1 jaar oud ... meer dan 10.000 op het tellertje !! En puberen, dat ik doe ik al meer dan 1 jaar zegt mijn vrouwtje, maar ge moet haar niet geloven hoor !!

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 15-07-09

Hahahahha vrouwtje zegt hier altijd dat ik een eeuwige puber zal blijven. Ze mag blij zijn zene want dankzij mij kreeg ze tenminste haar zuchtdiploma :-)

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 15-07-09

De commentaren zijn gesloten.