11-06-09

Excuses

Ik moet een klein beetje mijn excuses aanbieden aan manbaasje en toch ook wel een beetje aan vrouwbaasje.

Vrouwbaasje was maandag thuis en je zou denken - volgens haar - dat ik als hond zijnde, toch redelijk wat tijd zou doorbrengen met haar. Dicht in haar buurt zou lopen om haar eenzaamheid wat tegen te gaan... maar niks van datte! Ik ben geen gezelschapshond, ik ben een avonturiershond. Jaja, ik weet ook wel dat al die struiken ondertussen verdwenen zijn uit onze tuin en dat er dus niet veel meer sluipen aan is (zie foto hier). Maar iedere dag is een nieuw avontuur hoor.
Dus ik zit een ganse dag buiten, zeker als de zon er een beetje doorkomt. Lekker kleurtje opdoen. Ah ja, ik moet nog veel bruiner worden dan dat ik nu al ben.
Dat is trouwens één van de redenen dat ik momenteel VRESELIJK VEEL haar verlies.

Dus vrouwbaasje: excuses voor het vele haarverlies en het feit dat ik je niet te veel gezlschap heb gegeven. Anders ga je in de toekomst met me mee op avondtuur?

Nu voor manbaasje.
Sorry dat ik mij maandag 2x heb kwaad gemaakt op jou. Ja, ik had het helemaal niet verwacht dat je daar PLOTS van achter dat muurtje zou komen. En aangezien ik een avonturiershond ben, ben ik op alles voorbereid! Behalve...op baasjes die vanachter een muurtje opduiken.
En dan doet hij dat later op de avond nog een 2de keer hé! Jongens, mij zo doen verschieten. Niet normaal.
Trouwens...ik was vrouwbaasje aan't verdedigen...

Dus manbaajse: sorry hé.

08:25 Gepost door Zita in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: blog, sorry, bordeaux dog, zita, dog de bordeaux |  Facebook |

Commentaren

Wij maken ook 't liefst van al wilde avonturen mee ipv te knuffelen hoor. Alhoewel we niets zaligers vinden om zo af en toe bij heel dicht bij onze baasjes te kruipen. Ik vind ook dat ze gewoon mee op avontuur moeten alhoewel .... nee toch maar liever niet want hmmm dan zien ze al onze kuren te vlug.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 11-06-09

Groot gelijk hoor genieten van het leven en op avontuur gaan.

Gepost door: Vicky en Sammy | 12-06-09

De commentaren zijn gesloten.