07-05-09

Terug naar school!!

Dinsdagavond was het zover. Manbaasje nam mijn ketting en ging met mij naar de auto. Ik wist dat dat niet echt de gewoonte was in't midden van de week dat hij zomaar met mij naar de auto stapt en wegrijdt.
Het was een kort ritje maar ik zag al meteen waar we naartoe gingen, de hondenschool! Amai zeg, zouden ze mij daar nog herkennen? Zou ik nog wel weten wat te doen? Zou ik er nog binnen mogen na zo lang afwezig geweest te zijn?
Ja. Ja. Ja.

Ja, ze wisten nog wie ik was! Direct een paar andere honden die mij verwelkomden met hun baasjes "Ah Zita, dat is lang geleden! Alles goed met jou? Ach zo, loops geweest. Ja we hadden het er al over gehad."
Precies wel redelijk populair ik. Maar ik was wat te wild en ze gingen allemaal op zij voor mij...raar, want ik doe nochtans geen hond kwaad hoor.

Ja, ik wist nog maar al te goed wat me te doen stond! Echt alles ging perfect, behalve het "dicht lopen" daar heb ik nog wat problemen mee, ik ben een beetje te enthousiast denk ik.
Ze hadden aan manbaasje gevraagd waarom ik niet mee gedaan had met het examen, achteraf gezien kon ik wel meedoen...

Ja, ik mocht nog binnen, want mijn baasjes hebben een abonnement voor een jaar, hihi.

Tot blafs!

Zita.

21:22 Gepost door Zita in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: zita, bordeaux dog, terug naar school |  Facebook |

Commentaren

Dat jij nog binnen mocht, daar hebben wij geen moment aan getwijfeld ! Maar dat ze je baasje nog binnen lieten na zolang weggebleven te zijn ... ;-)

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 08-05-09

Oei oei oei dat brengt serieuze nachtmerries naarb oven. Wij hadden een hekel aan de hondenschool en deden er juist niets of anders alles omgekeerd. Waarom weten we nog altijd niet maar ons vrouwtje kon er toen enkel groen mee lachen.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 08-05-09

Wie zou er het populairst zijn, hond of baasje :-)
Btw baasje, mooie bloemen! Goe bezig en zo verder doen.

Gepost door: knor | 12-05-09

De commentaren zijn gesloten.