04-05-09

Overzicht activiteiten verlengd weekendje

Vrijdag

Ben ik 's morgens eventjes bij grootbaasje langsgeweest, die vist nl. graag en daarom ben ik samen met manbaasje even totdaar geweest.
Twas er leuk, want ik mocht er rondlopen, terwijl de mensen met elkaar zaten te babbelen, alleen jammer dat ik niet dichter bij het water mocht...
's Middags ben ik samen met mijn baasjes naar dromenland vertrokken en hebben we niks gedaan want mijn baasjes mochten 's avonds naar een groot feest vertelde ze me. Dus ikke buiten totdat ze zaterdag 's morgens thuiskwamen...maar ze hebben het goedgemaakt door mij nadien in mijn mand te laten slapen! Volgens mij had manbaasje niet veel zin meer om mij in men bench te krijgen, allez hij zag er maar raar uit hoor en hij praatte anders dan anders... mensen é, ik verstaan hen soms niet, zo rare wezens!

Zaterdag

Die was dus al bezig toen mijn baasjes thuiskwamen. Vrouwbaasje heeft bijna de ganse voormiddag liggen slapen en ik heb bij manbaasje en zijn vriendje De Kater gezeten. Die heb ik ook nog niet veel gezien, die vriend "De Kater". Een paar uur later was hij weg. Tot later! (denk ik)

Zondag

Zijn we met zijn allen bij de grootbaasjes van vrouwbaasje langsgeweest. En die hadden iets lekker staan zeg, bloemen! Mmmm, lekker...maar ik mocht er niet van eten van manbaasje! Ambetanterik.
Ik ben dan maar gaan wandelen met vrouwbaasje en heb onderweg een balletje gevonden. Daar ben ik ferm zot van! Heb er de rest van de middag met zitten spelen, keiplezant!

Vandaag, maandag

Niet veel zin, gisteren mij een beetje overdaan door gans de dag wakker te zijn, dus denk ik dat ik ook een Kater heb.
Momenteel lig ik uitgestrekt in mijn mand...ZALIG!

Poot,

Zita!

zita_in_mand_Kater

20:58 Gepost door Zita in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) | Tags: zita, bordeaux dog, weekendje |  Facebook |

Commentaren

Ach wij hebben 't al héél lang opgegeven om mensen te snappen hoor, ze doen altijd maar héél rare dingen. En jij zat samen met een kater in de zetel ? Ik denk dat ons vrouwtje er geen durft halen want wij jagen altijd op katten en katers :-)))

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 05-05-09

Amaai !! Dat wordt precies een kater-plaag ! Wij hebben ook een kater (of katerinneke) maar bij ons zit die achteraan in de tuin ...

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 05-05-09

hihi... en hond met een kater!

Gepost door: kristel | 05-05-09

Een kater van dansen, eten of....drinken?

Gepost door: knor | 07-05-09

De commentaren zijn gesloten.