11-03-09

Wat 'n avonturen!

Dag lezers van alle kanten...amai wat 'n avonturen de laatste dagen. Ik ben op weekend geweest, heb een examen gehad op de hondenschool en heb gezien dat mijn baasjes kunnen toveren.
Vreed raar allemaal!

Eerst en vooral had ik op vrijdagavond een examen op de hondenschool. Maar ik was helemaal niet voorbereid, om nog maar te zwijgen over manbaasje. Die was pokke-zenuwachtig! En ja, hij maakte mij zenuwachtig mee. Dus heb ik alles verkeerd gedaan. Het was ongeveer anderhalve week geleden dat ik nog eens langs de school was gepasseerd.
Als moest gaan liggen, bleef ik rechtstaan. Moest ik gaan zitten, ging ik liggen. Bij het 'blijven' ging ik gewoon mijn baasje achterna. Je kan je dus voorstellen dat mijn baasje niet tevreden was over mij. De lesgever kwam achteraf bij ons en zei dat ik nog wat jong was en dat ik nog wat geduld moest hebben...maar vooral veel oefenen. Ja ik moet veel oefenen met mijn baasje, zodat hij niet meer zenuwachtig wordt.

Vervolgens zijn we zaterdag vertrokken voor een weekendje bij de grootbaasjes van vrouwbaasje.
's Middags begon het al, oefenen met baasje. En het ging goed hoor! Maar ja, we waren ook alleen é. Op de hondenschool zijn we soms met 10-15 en dan ik moet ik lang stilzitten...en ja, dan verlies ik mijn concentratie. Manbaasje heeft hetzelfde probleem. Vrouwbaasje vertelt me dat als we alleen thuis zijn. Dan zegt ze 'die manbaasje é Zita, die hoort maar de helft van wat ik zeg'...
Zondag zijn we weer naar huis gegaan en ben ik gans de middag in't zonnetje in de tuin gaan liggen, ZALIG!

Maandagavond zijn er mensen binnengekomen die ik nog nooit had gezien. Die kwamen 2 minuten binnen en zijn dan buitengegaan. Toen zijn mijn baasjes vertrokken en zijn pas laat teruggekomen.
Maar er was iets raars gebeurd...ze zijn gaan toveren. Ja echt waar! Ik mocht eventjes mee buiten gaan en zag dat de auto groter geworden was. Waar was dat klein zwart ding naartoe? Die hadden er gewoon een toverspreuk over uitgesproken! Waauw! Ik heb echt coole baasjes. Dacht ik...tot ik gisterenavond in de uitgerokken wagen meemocht naar de hondenschool...ik zat plots zo ver van mijn baasjes! Anders kon ik regelmatig mijne kop tussen hunne kop steken, maar nu niet meer...WAAROM!? Pfft, stomme baasjes. Misschien moet ik vragen dat ze over mij ook eens de giraf-nek-spreuk uitspreken, zodat mijne nek weer tot bij mijn baasjes kan?

Tot later.

Poot,
Zita

09:00 Gepost door Zita in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Awel wij zouden net hetzelfde doen op de hondenschool ! Laika presteerde het zelfs om daar alles tijdens de les verkeerd te doen en Chesko liep altijd maar terug naar 't hekje. Maar heuhh probeer 't in 't vervolg toch maar net iets beter te doen anders krijg je misschien net als ons een privétrainerke en dat is écht niet tof

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 11-03-09

Ge hebt niet stilgezeten hé !! Luisteren vinden wij ook niet tof, in de zon luieren vinden wij héél tof en toveren kan ons vrouwtje volgens mij niet ... hier bij ons is het maar een saaie boel !

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 11-03-09

Héhé... ik hoor precies mezelf bezig als't over die school gaat, thuis alles perfect doen maar op school... neen se, dan deed ik mijn goesting! En die grotere auto da's toch super, heb je lekker veel plaats! Pootje, Tidou

Gepost door: Tidou | 11-03-09

De commentaren zijn gesloten.