08-02-09

grote groepswandeling

Vandaag gaan wandelen met de familie van manbaasje en hun honden.Twas echt keiplezant. Perla (hond van een nonkel van manbaasje) en ik hebben gans den tjid de kop getrokken van de groep. (Spyro was er, Jules was er en nog een paar die ik nog niet had gezien)
Echt, twas fijn. Maar ik lig sinds onze thuiskomst strike in mijn mand. Aja, tussendoor moest ik toch even gaan kijken of iedereen (we waren met een tiental mensen en bijna evenveel honden) nog meekon! Dus naar achter en naar voor, naar achter en naar voor.

Oh ja, ik heb een nieuw truukje ontdek, hihi, manbaasje kon er niet om lachen, vrouwbaasje des te meer!!
Ik ga - tijdens het middageten van mijn baasjes -  naar de deur en ik krab aan de deur. Manbaasje zet zich recht om de deur open te doen.
Terwijl hij de klink in zijn hand houdt, draai ik me om en wandel richting tafel en ga zitten onder tafel. En het is een kleine tafel, dus heeft manbaasje niet echt veel plaats om zijn lange benen naast mij en de benen van vrouwbaasje te zetten!
De eerste keer had hij het niet door...de 2de keer begon vrouwbaasje enorm hard te lachen en had hij het wel door... LAP! Daar ging mijn truukje. Deze week toch nog even proberen hoor!

Poot,

Zita

20:46 Gepost door Zita in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: zita bordeaux dog |  Facebook |

Commentaren

Lap hé op zo'n moment hebben we écht spijt dat wij zo klein zijn want anders konden we ook zo'n trukjes proberen.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 08-02-09

De commentaren zijn gesloten.