15-01-09

Overgaan

Het was weken geleden, maar dinsdagavond was het zover.
Ik heb een paar van mijn vriendjes (Laika en Conan) teruggezien op de hondenschool. En er was een aangename verrassing die me wachtte. Ik mocht een klasje hoger!! Wauw, zo bij de grote. Alhoewel grote, met mijn 25,5 kg ben ik eigenlijk de grootste.

Maar het was dus weken geleden dat ik nog zo moest opletten. Oke, mijn baasjes hebben zich wel beziggehouden met mij tijdens de vakantie, maar één uur aan een stuk opletten en luisteren? Jawadde! Liggen, stop en zitten, dicht volgen, blijven stilzitten, blijven liggen, ... Het ergste van al was, dat we achteraf dus niet mochten spelen! Ik heb gevraagd aan de andere honden hoe dat kwam en ze vertelden mij dat dat nu voobij is. Nu moeten we serieus zijn. Gelukkig heeft mijn baasje bij onze thuiskomst met mij wat gespeeld zodat ik heel moe was.
Ik was nog juist bekomen van mijn zondagse wandeling (heb gans de zondag liggen slapen en maandag ook, ik was echt moe hoor!).

Al bij al viel het nog mee hoor. Manbaasje was ferm fier op mij, hoeveel hij gezegd heeft dat ik flink ben geweest! (eigenlijk ben ik wel flink geweest ook, ik weet da wel, want dan krijg ik véél  kaasjes)

Ik zie dat mijn bezoekers richting 2.000 gaan. Bedankt voor jullie bezoeken, het doet me deugd dat jullie blijven terugkomen!

Poten,

Commentaren

Heb je weer zo goed je best gedaan op school Zitake? Dat is flink hoor. Dappere meid. Groetjes,

Gepost door: Anne | 15-01-09

richting 2000 ??? Nee hoor, juist 2000 toen wij hier kwamen lezen van je avonturen op het schooltje !! Doe zo voort, wij blijven komen lezen !!

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 15-01-09

De commentaren zijn gesloten.