26-12-08

Het is duidelijk!

Het is me duidelijk geworden, we hebben weer een logeerpartijtje gehad.

Baasjes zijn bij de ouders van vrouwbaasje een feestje gaan vieren en ik moest ondertussen bij de grootbaasjes blijven overnachten.
Ik maak daar allemaal geen probleem van...maar...er was iets speciaals aan dat feestje. Er werden kadootjes gegeven. Ik heb natuurlijk niks ontvangen, zoals gewoonlijk.
Maar daarom moest mijn grote ijzeren kooi dus mee, zodat ik gerust zou kunnen slapen. Alleen, dat was nog niet alles...ik ben gisteren nog eens bij nonkel Ruud langsgeweest, leuk om hem ook nog eens terug te zien.

Toen we terug thuiskwamen gisterennamiddag, ben ik met manbaasjes gaan wandelen in de weides, in de open grasvlaktes, heel veel plek om onnozel te doen en alle besef te verliezen. Manbaasje, daarom dat ik niet goed luisterde gisteren. Hoe zou je zelf zijn, als je plots heel veel vrijheid krijgt om onnozel te doen.
Manbaasje verstaat natuurlijk onder onnozel doen: op zijn gat gaan zitten en de bal altijd wegrollen. Leuk é...hij amuseert zich, dus breng ik de bal maar terug. Hij moet toch ook zijn moment van verpozing hebben in zijn druk leventje.

Na het wandelen kwamen mijn baasjes - volledig opgekleed - naar mij toe en vertelden dat ik in de veranda moest wachten tot ze terug waren, want ze mochten gaan eten bij man-grootbaasjes.
Toen ze terug thuis waren hadden ze een verrassing bij voor mij. Ze hadden er nl. ook kadootjes uitgedeeld en er zat één bij voor mij (allez, dat vertelden ze me toch). Een hele groooote bruine hond...hij trekt zelfs een beetje op mij.

Dus mijn ongerustheid was helemaal niet nodig. Maar toch blijf ik vinden dat baasjes rare gewoontes hebben!
Nu ben ik wel heel erg moe van al die curieusiteit enzo...

Groetjes,

Zita

zita in mand met beer 1

 

zita in mand met beer 2

 

zita in mand met beer 3

 

zita in mand met beer 4

16:39 Gepost door Zita in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: zita, bordeaux dog, feestdagen |  Facebook |

Commentaren

Amai wat een sjieke hond seg ! Wij zagen vandaag ook zo'n pupje als jij alé ja pup hmmm hij was al véél groter dan wij hoor. Die was trouwens wel véél slimmer want hij liep zelf de trappen op en ging op den dijk een kijkje nemen. Alleen kreeg hij ocharme naar z'n pootjes van z'n baasjes.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 26-12-08

Schattig hoor.

Gepost door: Vicky en Sammy | 27-12-08

Oh... Zo een lieve knuffel! Je bent er wel blij mee eh! Pootje!

Gepost door: Tidou | 27-12-08

De commentaren zijn gesloten.