24-12-08

Iets op komst

Er is iets op komst en ik weet niet wat...

Even opsommen wat er gebeurde deze ochtend en de voorbije dagen waaraan ik merkte dat er iets gaat gebeuren:

Dinsdag 16/12, lokale tijd: manbaasje moet van vrouwbaasje naar boven en moet op zolder iets gaan halen om in elkaar te steken. Dus hij doet dat (volgens mij krijgt hij dan ook een kaasje). Vervolgens gaan wij (manbaasje en ik) gaan naar de hondenschool. We komen terug en er staat een groene boom in huis met rare dingen in, die blinken en bewegen.

Andere avonden, lokale tijd, in het straatbeeld: overal in de straten zijn er mensen die problemen hebben met hun elektriciteit. Eigenlijk een beetje hun stomme fout hoor, want wie hangt nu zijn lichten buiten? Dat kan ook niet anders dat die dan kapot gaan en beginnen te pinken, aan, uit, aan, uit.

Zondagmiddag 21/12, lokale tijd: eerst gaan we wandelen in een bos, juist na het wakker worden. Dat was ook de eerste keer dat we dat deden, maw niet echt normaal. Maar de reden was snel duidelijk. Thuisgekomen, lieten mijn baasjes mij buiten zitten en moest ik wachten tot het donker was eer ze terug waren. En weet je wat ze bijhadden? Hele grote zakken met nieuwe dingen in...voor hen!

Uiteindelijk deze ochtend: ik had grote honger en ging zoals gewoonlijk in mijn bench eten. Alles was opgegeten en liet mijn bench achter zoals ze er al mijn hele leven staat. Nu gaan vrouwbaasje en manbaasje opeens buiten en beginnen ze mijn huisje af te breken! "Eila rustig é mannen! Waarom moet dat?!?"
Na de afbraakwerken, moest ik zoals alle dagen buiten. En wat vind ik in mijn kot? Een grote kom met eten. Normaal krijg ik dat dus niet é!

Ik zal jullie hopelijk nog kunnen navertellen wat er nu uiteindelijk is gebeurd, want het zijn allemaal rare tekens aan de hand of zoiets.

Commentaren

Troost je hier waren er ook allemaal rare dingen gisteren. Ineens kwamen er hier heel veel mensen maar alé 'k heb toch genoeg kadootjes gekreen en dat is het allerbelangrijkste. Wij wensen jullie nog een vrolijke kerstmis.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 25-12-08

Alles oké vriendje ?? Wat ik heb het idee dat je baasjes toch wel rare dingen uitspoken ....

Gepost door: Poppy & Lily | 26-12-08

De commentaren zijn gesloten.