09-12-08

Superfier

Ik ben superfier op mezelf en mijn baasje is dat ook, want hij heeft het al verschillende keren gezegd het laatste anderhalfuur, 2 uur.

We zijn net terug van de hondenschool en ik heb heel goed geluisterd, mijn baasje heeft me geen enkele keer moeten corrigeren, ik ben heel mooi gaan zitten (ook al was het nat, vuil, koud, ...). Natuurlijk heb ik ook veel kaasjes (MMM, KAASJES...) gekregen aangezien ik zo goed geluisterd heb. Mooi naast mijn baasje gelopen, mijn apportje teruggebracht en de andere hondjes gerust gelaten als het moest.

Kmoet wel zeggen dat het heel onspannend is, zo goed luisteren. Want ja, wees eerlijk, ik doe gewoon wat ik moet doen. En als ik doe wat ik moet doen is mijn baasje fier op mij en is hij heel gul...en gul zijn betekent maar 1 ding: KAASJES!!!!!

Zou ik onderstaande foto op mijn paspoort kunnen zetten?

Tot later.

paspoort_foto

 

 

 

 

 

 

 

 

closeup zita

Commentaren

Proficiat ! Wij kregen hier vandaag minder leuk niews te horen, iets met een privétrainer ofzo pfff dat zien we dus écht niet zitten.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 09-12-08

Jij zier er mij een heel slim hondje uit !! Haja, slimme hondjes weten dat ze kaasjes krijgen als ze doen wat de baasjes zeggen ;-))

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 10-12-08

Zo flink geweest meisje, dat is echt om trots op te zijn. Een gehoorzaam hondje is een tof hondje. Groetjes,

Gepost door: Anne | 10-12-08

Jaja... zo zit dat! Luisteren is lekkers krijgen! Maar op den duur moet ge ook gaan luisteren zonder dat er iets lekkers volgt... Knappe foto voor op je paspoort! Sjiek!

Gepost door: Tidou | 11-12-08

De commentaren zijn gesloten.