07-12-08

uitstap van vandaag

 

Vandaag een nieuwe ervaring in mijn leven! Ik ben naar een plek geweest waar ik al van gehoord had, maar nog nooit gezien had.
Het gerucht ging de ronde dat er water was (pft...) maar dat dat water beweegt (hmmm, kan nog plezant worden). Plus, er zit aan dat water een raar smaakje.
Nog volgens het gerucht loop je ergens op, waar je poten soms inzakken en soms ook niet. En dan kunnen ze nog eens nat worden ook!
Ik was dus heel curieus naar die plek, want als ik de geruchten mocht geloven zou ik dus nat kunnen worden, want dat water beweegt EN zou ik misschien, hangt er vanaf waar blijkbaar, in de grond wegzakken. Heel raaaar!!

Dus zetten de baasjes mij in hun ijzeren rijdend ding (ik denk dat het iets Italiaans is, want ze zeggen soms "dunotto") en wij weg... Ik was heel onrustig onderweg, heb gekeken naar waar we gingen want mocht ik het daar plezant vinden, zou ik er in de loop van de week eens naartoe kunnen gaan. Baasjes zijn toch ook gans de dag weg? Dus waarom zou ik niet eens op uitstap mogen?

Na een goeie 3 kwartier rijden waren we er. Amai, eigenaardige plek, er passeerden ons grote lange ijzeren dingen, die soms 'ting ting' deden.
Vervolgens keek ik eens rond en er was geen einde aan de lucht, zover ik kon zien, alleen water. Raar water. Water dat bewoog...het enige bewegende water dat ik ooit gezien had, was dat uit de kraan, 's morgens als ik vers water krijg.

Mijn baasjes namen mij mee de straat over en ik stond aan een trap. Nu ik had vorige week bij Spyro een trap gedaan, dus nog eens een poging ondernemen. Rustig ging ik de trap af, zigzaggend, maar toch, ik ging er af. En dan...ja dan voelde ik iets onder mijn poten...witdingen zijn het niet, tegels en aarde zijn het ook niet, het is zacht en droog... Wauw, leuk gevoel. Effe snuffelen. Ja leuk!
Een beetje verder wandelen, toen werd het wat harder, maar wel natter. Maar het voelde goed! Plezant.
Wij richting water...dat was pas raar! Dat water liep weg van mij, haha, eindelijk water heb ik van je gewonnen!!! Dat dacht ik...het kwam terug op me af. Looopeuh!!!! Oef, juist op tijd weg zeg. Maar toen ik me omdraaide en even dreigend naar het water keek, ging het wel terug achteruit. Yes!

Nog wat verder gewandeld en dan terug naar dunotto en toen zeiden mijn baasjes 'was het plezant aan de zee?' De zee...zee... zo noemt dat dus. Onthouden, voor als ik deze week eens langsga, kan ik de wegwijzers 'zee' volgen.

Hieronder een paar foto's van mijn uitstapje.

Tot later!

foto zee 1_van de trap stappen

foto zee 2_eerst efkes snuffelen

foto zee 3_nog wa snuffelen

foto zee 4_richting water wandelen

foto zee 5_in actie

foto zee 6_op de golfbreker

foto zee 7_moe maar voldaan

20:49 Gepost door Zita in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) | Tags: bordeaux dog, zita, uitstap |  Facebook |

Commentaren

Ziet er heel leuke uit !!

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 08-12-08

Wauw dat is daar supertof hé ! Wij gaan ook heel vaak naar 't zeetje en 't is echt wel onze lievelingsplek.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 08-12-08

Leuk het zee'tje! Als je is een keertje alleen op uitstap gaat wil ik best met je mee hoor... Mijn baasjes zijn ook altijd heel de dag weg... Kunnen we samen pret gaan maken aan zeetje! En je bent heus geen concurrent hoor, allemaal blije bloggers onder elkaar! Schone foto's, op die ene kijk je wel heel erg boos hoor! Tidou

Gepost door: Tidou | 08-12-08

Via het blogje van Tidou zijn we hier terecht gekomen .
Mooie foto's van aan de zee !!!!
Doeiiiiiiiiii
Roef & Oika .

Gepost door: Roef en Oika | 08-12-08

De commentaren zijn gesloten.