03-12-08

Antwoord van Jules op laatste briefje

Klik hier voor mijn antwoord aan Jules waarop onderstaand antwoordje is binnengekomen.

Hallo Zita,

Wat leuk om een berichtje van je terug te krijgen! Dat vind ik echt fijn, want zo vaak krijg ik geen post. Ik ben blij dat je het goed stelt en dat je baasjes goed voor je zorgen. En je zal zien het wordt hoe langer hoe beter! (Je kan ze dan echt duidelijk maken wat je precies wil en niet)

Wat goed van je dat je ontdekt hebt dat je door een wasmand aandacht kan krijgen! Ik nam vroeger ook alles van de salontafel, en zorgde ervoor dat mijn baasjes alles in tweevoud terug kregen, maar dat vonden ze helaas niet zo fijn.. Ook doekjes zijn verdwenen, maar vraag mij niet waarom, ze waren wel handig om mijn mond aan te vegen wanneer ik gedronken had. Want je weet proper zijn is een van de belangrijkste dingen! Dat heb ik geleerd toen ik eens een keertje goed gegraven had in de tuin op een erg regenachtige dag en ik heel enthousiast het hele tot boven huis doorlopen had opzoek naar mijn vrouw baasje die net de stofzuiger weg zette na het poetsen ons huis.

Dat moet ik jou trouwens nog vertellen! Ik vind het superleuk (bijna evenleuk als speuren) om wanneer de deur van de hal opengaat de trap (dat hoge ding in hout) op te stormen en boven opzoek te gaan naar nieuwe sporen. Er zijn er altijd heel erg veel, ik kom er immers bijna nooit! Mijn baasjes zijn dan altijd heel kwaad en halen mij kordaat naar beneden. Maar het leukste van dit alles is om in de afdaling van de trap, de laatste vier treden samen af te springen! Het vergt een beetje oefening met die grote vaas die beneden aan trap staat, maar het is dikke fun! Hopelijk kom je gauw nog een keertje op bezoek dan kan ik je het leren en kunnen we een wedstrijdje houden!Dan kan je thuis ook oefenen.(Maar sst niet vertellen, das en geheimpje want dit mag helemaal niet!)

Leuk dat je nu ook overdag in de tuin bent. Zo zul je snel de lessen over het speuren begrijpen! Ik vond trouwens dat je het heel goed deed op onze wandeling! Maar je moet je volledig concentreren op het spoor en niet luisteren naar wat je baasjes tijdens het wandelen aan de leiband vertelen want anders vind je de prooi niet. Maar je moet wel goed luisteren naar ze wanneer de leiband af is. Dat deed je trouwens ook goed, leuk dat je dan mij kwam opzoeken! Alleen had mijn man baasje de hint niet door hé.

Hopelijk gaan we gauw is wandelen want het was heel leuk. (Mijn baasjes vonden dit ook) Mijn vouw baasje heeft trouwens br zkt vrw (ik weet ook niet wat dit is) laarzen gekocht voor in het bos. En ze zijn heel lekker om op te kauwen!

Nu ga ik verder werken in de tuin, ik heb nog veel werk want mijn man baasje heeft al mijn putten dicht gedaan dit weekend.

Goed eten en drinken, dat je veel kan groeien zodat we samen de tuin kunnen verkennen bij je volgende bezoekje!

Oh ja om te ontdekken wat een konijn is, ga is in de gang staan en roep dan heel lief "Flappyyyyyy". Je zal zien das echt leuk een konijn om me te spelen!

Hopelijk tot snel! (En vergeet je bal niet mee te brengen, die wil ik wel is zien!)

Poten en doei!
Jules

10:30 Gepost door Zita in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

een goede morgen hallo
is dat allemaal niet mooi alles is een avontuur
veel zoeken en ontdekken
maar voor vandaag geniet er van
groetjes van zeetje

Gepost door: @ludwig | 03-12-08

De commentaren zijn gesloten.