30-11-08

rustig weekendje achter de rug

Ik heb een rustig weekendje achter de rug.
Zaterdag heb ik gans de dag helpen opruimen met mijn baasjes, ze verwachtten een aantal mensen die langskwamen, dus moet er wat opgeruimd worden en gekuisd. Dat doe ik dus niet graag é, kuisen. Of beter gezegd, ik zie niet graag dat er gekuisd wordt! Als mijn baasjes er aan beginnen, dan moet ik mij dringend gaan moeien. Ik heb alle tijd van de wereld nodig om overal in huis mijn pootafdrukken achter te laten en dan doen zij dat op 1-2-3 weer weg. Dus ga ik mij moeien.
Meestal beginnen ze eigenlijk met de vensters, die was ik tijdens de week, maar blijkbaar zijn ze niet content van mijn diensten. Dus ga ik vragen - tijdens het wrijven van mijn baasjes over de vensters - wat er eigenlijk niet goed aan is.
Bij het stofzuigen blijf ik altijd enorm gefascineerd kijken hoe vrouwbaasje het doet, ik vind het een vreed raar machine!
We hebben goed ons best gedaan, mijn baasjes en ik, zodat het volk die 's avonds kwam tevreden rondkeek.

Vandaag, zondag, ben ik langsgeweest bij een nieuwe vriendin van mij. Spyro. Ze was een beetje onwennig, maar dat waarschijnlijk misschien wel beteren als we elkaar een paar keer meer hebben gezien.
Ik ging met haar eventjes buiten en toen is het gebeurd, iets wat ik nog nooit had gedaan. TRAPPEN lopen!! Ik heb trappen gelopen, keinijg! Eigenlijk was het zonder te beseffen dat ik het heb gedaan, maar toch... Toen we terug binnen waren, wou Spyro niet echt een gesprek aanknopen met mij, maar dat geeft niet. Ik heb dan maar wat zitten babbelen tegen haar. Toen wou ze niet meer, en is ze weggegaan. Ik wou het goed maken en ben al haar speelgoed beginnen zoeken en naar haar mand gebracht, lief é van mij?
Van de middag heb ik een beetje geholpen in de tuin en dus kon ik in de rest van het huis mijn pootafdrukken verder verspreiden. YES!

Ik ga nog een beetje slapen, want ook was het een rustig weekend, toch ben ik nog snel moe als jong beestjeeuuhh *geeeeuw* en derbij, ik lig er goeeeed!

Pootjes,

Zita ligt zacht

20:26 Gepost door Zita in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: rustig weekend, bordeaux dog, zita |  Facebook |

Commentaren

Oh wij vinden het super om ons te moeiten tijdens het kuisen. Ons vrouwtje iets minder, waarom snappen we nog altijd niet hoor.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 30-11-08

Als ik bij ons vrouwtje lig, ben ik ook met geen stokken weg te krijgen. En poetsen, wel installeren ons in de zetel en kunnen zo alles goed in 't oog houden !!

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 01-12-08

Das overal hetzelfde met dat kuisen. Maar als de stofzuiger hier boven komt stop ik ook met moeien.

Gepost door: Vicky en Sammy | 01-12-08

De commentaren zijn gesloten.