26-11-08

Geen zin is geen zin!

Ik wil langs deze weg mijn baasjes even iets duidelijk maken, want ik weet dat ze dit ook lezen. Als ik geen zin heb om door het slijk te stappen, heb ik geen zin om door het slijk te stappen.

Gisteren op de hondenschool was er redelijk wat slijk aan één kant van het terrein. En wij moesten daar dus altijd paseren. Manbaasje had er geen problemen mee natuurlijk, want hij had laarzen aan, ik ga er mij ook aanschaffen denk ik. Misschien vraag ik aan vrouwbaasje of ik haar "Boer zkt vrouw"-laarsjes mag gebruiken...
Maar terug naar gisterenavond. Ik had dus helemaal geen zin om er met mijn witgelakte nageltjes door te lopen é, dat past niet voor een meisje, vuile slijkachtige pootjes. Dus weigerde ik om erdoor te lopen. *frein* zei ik op een zeker moment. En mijn baasje had het helemaal niet verwacht en zijn arm vloog meeeeters achteruit. Daar stonden we dus, ik geen zin, hij wel... Ja dan heb je een probleem. "Oftewel keren we gewoon terug oftewel trekt hij mij erdoor" dacht ik bij mezelf. Tjah, dan hoop je altijd op het eerste...niet dus!
Ja, ik kan je verzekeren dat ik helemaal geen zin had om erdoor te gaan. Dus maar sleuren, rondje na rondje na rondje. Uiteindelijk heb ik me toch gegeven. Snik, snik, mijn pootjes helemaal vuil.
Maar toen moest mijn zoete wraak nog komen...DE AUTO! Hahaha, na de les was het zo ver; wij de auto in. Ikke ferm op mijn gat gaan zitten, yes, dat zal jullie leren, mij door het slijk halen!

Nu op dit ogenblik lig in mijn mand te slapen, ben moe. Als jong beestje heb ik nog veel slaap nodig...

Tot later!

20:24 Gepost door Zita in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: zita, bordeaux dog, slijk, hondenschool, pootjes |  Facebook |

Commentaren

Schandalig dat die baasjes altijd net doen wat wij niet willen hé ! Vreselijk gewoon. Nu door 't slijk wandelen vind ik meestal niet erg maar mijn zus zegt ook "foert" zene.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 27-11-08

Hey maatje! Groot gelijk zenne, je niet laten doen eh! Toen wij nog naar de hondenschool gingen, liep ik ook niet graag door de modder zenne, en zeker al niet willen zitten of liggen! IK ben toch niet gek eh! En de sneeuwfoto's, super eh!

Gepost door: Tidou | 27-11-08

Ge moet die baasjes van af het begin goed africhten want anders krijgt ge daar later last mee ....

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 27-11-08

De commentaren zijn gesloten.