25-11-08

Onverwachtse logeerpartij

 Jongens en meisjes, ik heb net het leukste (verlengde) weekend achter de rug! En dat totaal onverwacht. 

Zondag was ik samen met mijn baasje tot bij Nonkel Ruud gereden achter een zak eten, wat mijn eten was op. Het was echt een blij weerzien hoor! Nonkel Ruud vroeg of ik niet wou blijven en ook mijn mams en paps vroegen het, maar neen, ik heb het veel te goed bij mijn baasjes! Véél te goed!

Nonkel Ruud zei dat er in de loop van de dag nog veel uit de lucht zou komen gevallen. Ewel hij had compleet gelijk!

Na de zak eten te halen ben ik gaan wandelen met mijn baasjes en grootbaasjes langs een water en er vielen al veel witte dingen uit de lucht. Na een goed halfuurtje te wandelen waren we terug aan de auto en het bleef maar witdingen (baasjes noemen dat sneeuw...raar). Terug bij de grootbaasjes thuis bleef er al een wit tapijtje achter. Ik wou eerst maar eventjes buiten, maar hoe langer hoe meer er witdingen bleven liggen, hoe langer ik buiten wou blijven. Kei-leuk zeg!

Toen gebeurde er iets hééééél raars. Ik heb eergisterenavond en gisteren aan mijn baasjes gevraagd wat er is gebeurd, maar ik heb nog geen antwoord gekregen. Even beschrijven wat er gebeurd is: mijn baasjes hadden gegeten en wij vertrekken met de wagen. Dus we stappen in de wagen en beginnen te rijden. Ik leg mij zoals gewoonlijk neer op de achterbank en begin te snurken. Maar na dezelfde tijd rijden word ik wakker en zijn we ter plekke, mijn verbazing was dan ook heel groot dat we gewoon op dezelfde plek waren toegekomen. Heel raar! Speelt met een ander zijn pootjes é! Afin.

Wij zijn dus uitgestapt en gaan wandelen. Hmmmm...een deja-vu...Want eerder op de dag waren we er ook gestopt en uitgestapt en gaan wandelen. Oftewel had ik gedroomd...over nonkel Ruud en maps en paps...

Het was echt keiplezant hoor, in de dikke laag witdons (sneeuwtapijt noemen mijn baasjes dat). Huppen, trippel, van hier naar daar, over en 't weer, man, man, plezant zeg!! Ze hebben er redelijk wat foto's van getrokken zoals hieronder straks zal kunnen zien.

Toen we terug waren van het wandelen was iedereen moe. Ik ben samen met vrouwbaasje op een matras en dekentje gaan liggen, waar we samen in slaap zijn gevallen. Maar manbaasje wou in een bed gaan liggen en dus zijn we naar de logeerkamer geweest. Draaien en keren, mij herleggen, ik ben dat niet gewoon é. Allez na een kwartiertje ben ik dan toch in slaap gevallen en heb rustig liggen snurken. Tegen 4u 's morgens wou ik even checken of mijn baasjes er ook nog waren, dus mij even rechtgezet en gaan snuffelen. Manbaasje moest naar't toilet, dus ikke ook! Rond 10 voor 6 ben ik voor een 2de keer gaan checken of ze er nog waren, jep, ze lagen er allebei nog. Manbaasje is dan maar opgestaan met mij, ik moest nl. terug naar't toilet en had vreselijke honger!

Later op de dag zijn we in de auto gestapt en na een tijdje rijden kwamen we thuis aan. Dus deze keer klopte het wel. Heel raar. Ik heb mijn baasje tijdens de dag de garage helpen opruimen, gelukkig dat hij op mij kon rekenen (ja, vrouwbaasje moet zorgen dat er korrels in de eetkom komen te liggen) anders was deze nacht nog bezig.

Hieronder, zoals gezegd een paar actiefoto's van mij.

Tot later!

 

whiiii keigezellig in de sneeuw

 

whiiii keigezellig in de sneeuw2

Zita in de sneeuw

 he,hoor ik daar iets

op wandel in de witdonskes

 huppelhuppel_trippeltrippel

is manbaasje verdwenen onder de witdonskes

samen slapen, ja gezellig

 

 

12:15 Gepost door Zita in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: zita, bordeaux dog, sneeuw |  Facebook |

Commentaren

TOf hé, je eerste sneeuw !!

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 25-11-08

Leuk hé die sneeuw, je hebt duidelijk genoten.

Gepost door: Vicky en Sammy | 26-11-08

Super die sneeuw om zo in te spelen hé !

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 26-11-08

De commentaren zijn gesloten.