20-11-08

brilleke nodig?

Volgens mij hebben mijn baasjes een brilleke nodig. Echt waar, die zien niet goed hoor! Weet je waarom? Die zeggen soms tegen mij dat ik een varkske ben...euh hallo, ik ben wel een hondje é! Oke, ik heb ook 4 poten en een kop en oortjes en een staart...alleen ik zie niet roze. Maar voor de rest trekken wij helemaal niet op elkaar ze!
De reden waarom mijn baasjes dat zouden kunnen zeggen is eigenlijk niet zo heel ver te zoeken. Ik snurk graag, ik lig graag op mijn rug in mijn mand en ja, tijdens het eten stop ik eventjes, en durf ik wel eens een boerke te laten. Is dat nu allemaal zo erg? Oh ja, tijdens het wandelen knor ik regelmatig, maar da's puur uit contentement!

Dan iets helemaal anders...ik heb iedere dag zo mijn zotte periodes. Duurt maar een halfuurtje, maar als ik ze krijg, hohoho, pas dan maar op! Vandaag had ik er weer ééntje. Vrouwbaasje was thuis en ze vond het keileuk hoe ik door het gras race, door de struiken spring (jaja, dezelfde struiken waar ik tussendoor eens ga in sluipen), van de ene kant naar de andere kant van de tuin, hupsakee! Dan neem ik ook vanalles mee onderweg, ik zie nog maar een takje en ik neem het mee. "Een zotte doos" zegt vrouwbaasje dan dat ik ben. Maar na een klein halfuurtje...ja dan hoeft het wel niet meer voor mij, laat me dan maar rustig slepend naar mijn kot of mand gaan, want moe is moe!

Hieronder nog een paar actiefoto's en gewone foto's van mij.

Tot later!

Ik, in actie met de balin actie met de bal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mijn favoriete struikgewasmijn favoriete struikgewas

 

ready 2 attackready 2 attack

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

moe is moemoe is moe

De commentaren zijn gesloten.