18-11-08

Briefje terug aan Jules

Dag Jules,

Ik heb eindelijk de tijd gevonden, tussen het spelen en wandelen door, om je een briefje terug te schrijven. Ook ben ik nog niet zo behendig om dat potlood tussen mijn poten te nemen, dus neem me niet kwalijk als er schrijffoutjes in de brief staan. (een typmachine ging helemaal niet, mijn pootjes pasten niet op die kleine toetsen)

Bedankt trouwens voor je briefje, ik heb er echt veel aan gehad. Ik heb het gevoel dat we ongeveer hetzelfde hebben meegemaakt: weggerukt van bij onze ouders, broertjes en zusjes en op een vreemde plek gedropt worden bij heel vreemde mensen. Maar, ik heb geen klagen hoor, want ze zijn echt heel goed voor mij! (geloof me, ik schrijf dit niet omdat mijn baasjes meelezen)
Ondertussen zit ik dus overdag ook buiten en echt waar, je hebt er echt geen last van controle é! Je kunt er alles doen en laten waar je maar zin in hebt. Keicool! Anders moeten we eens afspreken samen een dagje door te brengen in jouw tuin of die van mij? (kan je me nog wat tips geven ivm speuren en sluipen enzo)
's Avonds mag ik dan net als jij binnen. Op mijn mat, goed dicht bij mijn baasjes. Alleen ben ik nog niet zo groot als jij om voor tv te gaan staan, maar dat zal wel komen. Daarom neem ik nu vanalles van de salontafel, krijg ik ook aandacht. Hint: een wasmand is ook goed om aandacht te krijgen.

Nog bedankt voor de andere tips; dat van die puppy-ogen werkt dus echt é! Ik krijg - als ik heel droevig kijk - een aaike over mijn bolleke, soms eens een kaasje (ik ben echt zot van die dingen!!). In het bezoek entertainen moet ik mij nog een beetje bijschaven maar het schudden met mijn kop lukt al wat beter. Mijn oren zijn dan ook niet zo groot als die van jou.

1 ding begreep ik niet goed uit je briefje...wat is een konijn?

Hopelijk zien we elkaar binnenkort nog eens terug, want onze wandeling was leuk!

Pootjes,
Zita

Commentaren

knorknor

Gepost door: rarara | 18-11-08

goh... ben ik blij dat ik jouw blogje vond! Leuk, zo'n nieuwe bloghond! 't Is hier heel plezant lezen en ik lees hier dat we zelfs bijna buurhonden zijn! Want ik woon bij mijn baasjes in Lede en vrouwtje werkt zelfs in Aalst! De (blog)wereld is klein eh! Pootje, van alvast een nieuw lezerke, Berner Sennen, Tidou en zijn vrouwtje Kristel.

Gepost door: Tidou | 18-11-08

En je bent ook nog is een echt schatje! zo'n lieverdje! snoezige fotokes van je!

Gepost door: Tidou | 18-11-08

De commentaren zijn gesloten.