16-11-08

weekendje vol

Ja sorry, heb nog niet echt de tijd gehad om hier ies te komen schrijven, maar het was het weekendje vol tothiertoe!

Vrijdagavond naar't scholeke geweest en heel goed geluisterd naar mijn baasje. Allez dat denk ik toch, want hij zei constant "flinke Zita" & "das flink", dus dan weet ik dat ik braaf ben.
Mooi naast mijn baasje lopen, gaan zitten wanneer ik moest gaan zitten, voor de andere hondjes gaan zitten en blijven zitten, ... Allemaal goed opgevolgd. Alleen dat apporteren versta ik nog niet zo goed en het gaan liggen. Maar we hebben een excuus é, gaan liggen is nl. niet zo simpel voor ons hondjes, toch niet op commando! Omdat ik zo goed geluisterd had kreeg ik tussendoor kaasjes...MMMM!

Gisteren, zaterdag, geholpen in de tuin. In de voortuin dan nog wel. Mijn baasjes waren vergeten hun hekje toe te doen en plots stond ik tussen hen. Takjes helpen verleggen, maar ik moest terug naar de grote tuin achteraan. Een beetje later mocht ik toch nog even gaan kijken of er werk voor mij lag, maar plots...een blaadje dat wegvloog!! En ja, dan ben ik verloren, ik vind dat keileik, wegvliegende blaadjes! Ik probeerde het te pakken, maar verloor daarbij uit het oog dat ik het kruispunt voor ons huis op liep. Man-baasje was er helemaal niet content mee hoor! Ik moest direct terug naar achter en ben dan maar stillekes in mijn grote ijzeren kooi gaan liggen, pft, als ik toch niks goed kan doen voor jullie.

's Middags kwam er bezoek langs en heb ik dat bezoek een beetje ge-entertaind. 's Avonds was ik echt moe en moest ik in de veranda gaan zitten van mijn baasjes omdat zij weer eens weggingen. Die gaan de zaterdagavond nog regelmatig de baan op...zouden ze ergens anders een hondje zitten hebben??
Maar ik was zo flink dat ik, toen ze thuiskwamen, direct 2x ben gaan pissen buiten, dat deeeeeed deugd é!!

Vanmiddag gaan we wandelen en ik laat een paar foto's achter.

Tot straks!

09:33 Gepost door Zita in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: bordeaux dog, zita, druk |  Facebook |

Commentaren

Tja zo'n blaadjes kan ik ook niet weerstaan hoor, alles behalve eigenlijk. Snap nog altijd niet waarom die tweevoeters daar niet blij mee zijn.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 16-11-08

De commentaren zijn gesloten.