12-11-08

Ontdekking!

Oke, ik heb dus een ontdekking gedaan, maar ssst, tegen niemand zeggen é! Mijn baasjes bewaren hun kaasjes ergens op een plaats waar ik er niet aan kan en ze halen ze steeds tevoorschijn zonder dat ik het eigenlijk goed doorheb.
Maar nu heb ik dus een plek ontdekt waar er ook kaasjes te vinden zijn, alleen zijn van iets mindere kwaliteit en hebben ze iets langer liggen weken, maar toch, ik vind ze lekker!

Oke, jullie zitten waarschijnlijk met een paar vragen en jullie willen kost wat kost weten waar en wanneer ik ze gevonden heb, waar ik mijn ontdekking deed! Wel...vandaag kwam man-baasje thuis en hij ging aan tafel zitten bij vrouw-baasje. Na haar eerst graag gezien te hebben en dan mij. Zijn 2 lievelingsvrouwen krijgen veel aandacht hoor, maar ik begin af te wijken.
Hij ging dus aan tafel zitten en plots snif snif... ik besefte dat ik die geur van ergens kende! Maar van waar?! Even van dichterbij gaan beruiken. Dus ik sloop dichterbij, dichter bij de bron van die bekende geur. Onderweg deed die geur me aan iets denken, iets leuks, iets plezants, iets dat ik lust, iets waarmee ik word beloond als ik flink ben. Ja dat zeggen mijn baasjes altijd; flinke Zita en dan *ploep* uit het niets, kaasje! Dat was het, KAASJES... MMMM!
Rustig Zita, niet te veel laten opvallen dat je kaas hebt ontdekt, want voor je't weet hebben zij het door...
Man, heerlijk die geur, zeker van zo dichtbij! Even proeven, kleine likjes. MMM... KAASJES! Dan maar eens goed doorlikken want het was een groot brok kaasje!

Maar dan... KAASJE WEG!! Er zat leven in kaasje!! En dan zie ik baasje zijn gezicht en hoor hem zeggen "Zita, dat zijn mijn tenen é, das geen kaas é!"
Al die moeite voor niks...en toch was het die bekende geur hoor... 

Zita dromend over kaas

20:58 Gepost door Zita in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: kaasjes, bordeauxdog, dog de bordeaux, zita |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.