11-11-08

Met mijn gat in de boter gevallen!

Ik ben echt met mijn gat in de boter gevallen bij mijn baasjes. Hoewel het deze middag soms ouwe teven regende, hebben mijn baasjes hun vuile schoenen aangetrokken en zijn we gaan wandelen.
Mijn briefschrijver was er ook bij. De Jules, keigrote woef, maar zo'n braaf manneke! Moet wel constant op kop lopen, maar ja, zo zijn mannen nu eenmaal.

Wij dus vertrokken voor een tochtje van een goei driekwartier. Eerst wat rustig wandelen langs een straat waar soms eens een auto voorbijkwam. Maar dan kwam het echte wandelen eraan! Een veldwegje in en mooi langs de plassen lopen, want mijn pootjes mogen niet vuil worden natuurlijk. Mijn baasjes hebben een paar keer geprobeerd mij los te laten lopen maar ik liep constant naar Jules en dat leidde hem af zodat hij niet meer in de plassen kon lopen. Want Jules moet kost wat kost in de plassen lopen. Venten é, altijd willen opvallen.
Toen we aan de wagen terug waren moesten Jules en zijn baasjes nog wat metertjes stappen eer ze thuis waren en aangezien ik nog eens een kakse en een piske moest doen, lieten mijn baasjes mij eventjes los op een nabijgelegen maïsveld. Dat ben ik direct beginnen omploegen en opkuisen. Tsjonge jonge, daar heb ik nog veel werk! (kijk maar naar de bijgevoegde foto's)

Nadien nog even bij grootbaasjes langsgeweest waar ik nog eventjes geholpen heb met het opkuisen van de vijver. Groot-man-baasje had alle planten opzij gelegd en die moesten nog worden weggedragen naar de GFT-bak, alleen zag ik die niet staan, pech, op de steentjes vond ik ook goed.

Ik hoorde mijn baasjes al zeggen 'Pfft, morgen werken' maar ik weet nog niet goed wat dat betekend. Zou er weer volk langskomen die komt verbouwen of ... ? Geen idee, morgen laat ik je weten wat ze er precies mee bedoelen.

Natte poten,

Zita.

op veld 1

 

 

 

op wandeling

op veld 2

closeup

met jules

 

 

 

 

18:41 Gepost door Zita in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: bordeaux dog, in t veld, wandelen |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.