10-11-08

Groene poten

Man-Baasje was vandaag thuis en ik heb hem geholpen met in de tuin te werken. Even een kleine samenvattig van vandaag.

We zijn begonnen met struiken uit te doen. Terwijl man-baasje ze met de schaar losknipte heb ik ze losgetrokken en ergens anders gelegd. Blijkbaar niet op de plek waar ze moesten liggen, want hij kwam ze altijd halen en legde ze ergens anders. Vervolgens hebben we alle wortels losgemaakt. hij met de schup (heel eventjes toch, tot ze afbrak) en ik, aja ook met mijn schuppen. Het verslepen van de wortels ging iets moeilijker, dus heb ik me maar gewoon neergezet, naast de wortels en erop beginnen te kauwen. Raar smaakje, maar wel plezant om op te sjieken.

Toen alles een beetje opgekuist was zijn we een tasje koffie gaan drinken en hebben we een stukje fruit gegeten. Banaan. Was lekker, maar zo glibberig en moeite dat ik had om het binnen te krijgen. (zoals je hieronder kan zien)
banaan sjieken

 

 

 

 

 

 

 

 

Voila, krachten opgedaan en we konden er terug invliegen!

De doeken moesten worden opgehangen aan de tralies en aangezien er veel wind stond heb ik de doeken tegengehouden voor mijn baasje. Ja, hij was alleen. Mijn gewicht op de doeken en hup mijn baasje kon werken.
Toen hij ze onderaan vasthing heb ik me ernaast gezet en goed gekeken hoe hij het deed, zo kon ik straks nog beter helpen!
Ik dacht, als ik daar in mijn ijzeren kooi even over ga nadenken dan moet er volgens mij een andere manier zijn om het te bevestigen. Jaja *geeuw*, een andere...manier...zzzzzzz

Na heel lang nadenken dacht ik niet dat er een andere manier was, maar het was al gedaan! Had ik echt zo lang nagedacht?! Blijkbaar wel, dus was het tijd voor een kwaliteitscontrole.
Poten op de doeken, kop onder de doek, oren tegen de doeken. Jep, goedgekeurd, alles hangt goed vast.

Morgen doen we verder!

Daaaaag!

PS: ik heb een bal gevonden onder de struiken...keiplezant om met te spelen!

bal_1

 

 

 

voetbal_2

21:00 Gepost door Zita in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: groene poten, bordeaux dog, zita |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.