09-11-08

Blij weerzien

Vandaag heb ik aan een blij weerzien mogen deelnemen, ik ben nl. bij nonkel Ruud langsgeweest en heb er mijn mams en paps teruggezien!

Mams zag er wat moe uit en ik heb haar dan ook maar met rust gelaten. Paps, ja die had het weer veel te druk met alles onder controle te houden vanuit zijn luie zetel. Ik denk dat ik aan mijn baasjes eens zal vragen of mams en paps even mogen binnenspringen één dezer weken. Halen we een lekkere kaastaart (mmm, kaasjes...), zetten we een potje water klaar en dekken we mooi de tafel op. Zou wel leuk zijn!
Nonkel Ruud was ook ferm content om mij terug te zien, hij was heel grappig vandaag. Coole man, eigenlijk! Binnenkort wil ik nog eens teruggaan.

Nadien zijn we gaan wandelen in't bos. Zo noemen mijn baasjes dat toch. Man, is dat een megakeitoffe plek! Alleen wat vuil. Ja, mijn mooie witte nageltjes mogen niet vuil worden é. Allemaal die modder. Eén keer had ik de plas niet gezien, en plop, de plas in.
Maar dus een bos is een plek waar veel hoge en dikke takken staan. Ik heb geprobeerd om er één op te heffen, maar ik kreeg er mijn muil niet rond. Zo'n dikke tak was het! Naast takken vind je er ook blaadjes en laat ik nu dol zijn op blaadjes! Als ze beginnen op te vliegen, dan wil die altijd pakken. Je kan je dus voorstellen dat ik er nogal op los gepakt heb.

Maar, het allerbelangrijkste was dat ik niet langer met die zware ijzeren halsband moest aanlopen. Hehe, eindelijk verlost. Eindelijk niet langer de weg moeten tonen. De weg moeten tonen, hoe bedoel je Zita? Ewel ja, we liepen dus in dat zogenaamd bos en mijn baasjes stopten, ik draaide me om en ging terug naar mijn baasjes en toonde hen de weg naar de auto terug. Blijkbaar waren ze die al vergeten. Want even later liep ik weer voorop en zij draaiden zich gewoonweg om! Domme baasjes hoor. Ik ben er maar terug achtergelopen en heb hen de weg getoond.

Eigenlijk heb ik dus een keileuke dag achter de rug. Nu ga ik mijn baasjes nog een beetje ambeteren door mijn (gekregen) bal regelmatig eens onder de zetel te rollen.

Tot later!

19:15 Gepost door Zita in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: zita, bos, bordeaux dog, loslopen |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.