08-11-08

Luisteren is geen hobby

Gisterenavond naar 't school geweest. Doe ik graag, zeker omdat er andere hondjes aanwezig zijn. Keiplezant!
Alleen vindt mijn baasje dat precies niet zo plezant. Die roept precies constant op mij. Alé, gisteren toch. Zita, zit! Zita, zit! Zita, flink! Zita, hier blijven! Pft, ik ben niet doof hoor!
Even meedelen aan mijn baasjes: een hond hoort gemiddeld 10x beter dan een mens. DUS ROEPEN HOEFT ECHT NIET! Hopelijk is het nu duidelijk voor hen.

Maar gisteren had ik er dus weinig zin in, om te luisteren. Wel om met mijn vriendjes te spelen, dat wel. Maar luisteren, dat was eigenlijk het laatste waar ik zin in had. Dus de andere kant opkijken als mijn baasje iets zei. Of gewoon rechtstaan als ik moest zitten of omgekeerd. Of voor mijn baasjes gaan zitten terwijl ik ernaast moest gaan zitten. Zelfs mijn aportje interesseerde mij niet (trouwens, zo'n fluogeel plastiek ding, bweirk!).
Wat me wel interesseerde halverwege de les was die oude man en zijn blinkende stok in zijn hand. Of zijn zwart vriendje. Wat 'n leuke oude vent! Die zei dat ik het ganse jaar braaf was geweest terwijl ik nog maar ben geboren in juli (ja ik was er zelf bij toen nonkel Ruud mij verwelkomde). Ik hoorde die andere man-baasjes en vrouw-baasjes zeggen 'Dank u Sint-Maarten'. Rare naam...zou er ook een Sint-Zita bestaan? Nadien mocht ik op het tweede veld met de grotere honden en eindelijk eens iemand van mijn eigen grootte te lijf gaan, niet dat Chihuahua Peanut geen plezant beestje was é, maar toch, zo van onder mijn poot gezien...
Thuisgekomen, heel braaf mijn plasje gedaan en dan in mijn mand geploft en beginnen snurken.

Vandaag bij grootbaasjes van mijn man-baasje eens langsgeweest en blijkbaar bij de rest van de familie, want ze zijn mij gaan showen overal.
Overgrootbaasmoeder was er ook, en die vond mijn poten indrukwekkend. Dat vond Peanut ook, hahaha!

Morgen ga ik even langs bij nonkel Ruud en schrijf wel een verslagje van mijn dag!

Groeten,

Sint-Zita

zita_zit

17:47 Gepost door Zita in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: bordeaux dog, zita, luisteren |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.