07-11-08

Weight watchers?

Toen ik bij nonkel Ruud vertrok had hij gezegd "zet de pup even op de weegschaal en als jullie binnen 3 weken terugkomen, weeg haar dan nog eens". Zogezegd zo gedaan. Mijn baasjes namen mij vast, zetten mij op de weegschaal en riepen uit dat ik een klein dutske was van 5 kg!
Klein dutske?! Klein dutske?! Hebben jullie mij al eens goed bekeken, ik was wel bijna de grootste van mijn broertjes en mijn zusjes, ik was de stoerste meid van de groep! Maar meer dan een beetje met mijn wenkbrauwen fronsen kon ik niet. En zelfs dat vinden ze leuk! Rare baasjes heb ik hoor.

Eén week later was het weer van dat...weegschaal-tijd! 6 kg! 1 kilo erbij. Amai zeg, heb ik zoveel gegeten dat er 1kg is bijgekomen?!
Volgende zaterdag kirden mijn baasjes weer luidop "Kom Zita - dat ben ik - we gaan je wegen!" Joepie leuk, weer opgehoffen worden en op die weegschaal gaan staan met mijn man-baasje. Vrouw-baasje doet dat precies niet graag. Nu ik kan haar geloven hoor, als vrouwen onder elkaar. Wij weten hoe goed we op onze lijn moeten letten. Nu we wijken af.
"Weer 1 kg erbij!" Was mijn man-baasje nu op zichzelf bezig? Of was hij mij bezig? Jep het was mij dat hij bedoelde.
Misschien toch even de weightwatchers contacteren?

De week erop was het boenk van't zelfde. + 1kg!

Ondertussen heb ik wel ontdekt hoe ik aan mijn lijn kan werken, sporten! Hoe sport ik dan? Wel ik neem mijn plastieken kieken en begin er mee door huis te sjesen, achter mijn baasjes of aandachtzoekend door tegen hun benen aan te wrijven met mijn kieken. Vinden zij soms leuk, ik blijf het áltijd leuk vinden.
Vervolgens loop ik ermee naar buiten en wil direct terug binnen. Geen pretje, het is nl. winter en de deuren zijn dicht. Mijn baasjes vinden dit allerminst leuk. Ik heb er geen last van!

Tot later, voor nog meer spannende verhalen over mijn hondenleventje,

07:08 Gepost door Zita in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: bordeaux dog, zita, kilogram, weightwatchers |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.