06-11-08

De eerste weken

De eerste waren  echt moeilijk. Ik moest veel leren. Zoals buiten mijn ding gaan doen, stil zijn, niet in de zetel springen (heb ik nog altijd moeilijk mee!) en vooral, luisteren.

ik leerde luisteren naar mijn naam, ik leerde ook 's avonds nog eens buiten gaan, ik leerde zitten en ik leerde spelen. Ik krijg van mijn baasjes nl. een koord, een langwerpig groen ding (zelfs mijn baasjes kende de naam niet) en een plastieken kieken! Man, is me dat zalig spelen en vooral keiplezant om op te sjieken.

Toen ik buiten zat omdat ik mijn ding moest doen, ontdekte ik ook het struikgewas in de tuin. Ik voelde me als een Rambo, sluipend door het struikgewas, op zoek naar mijn prooi of in mijn geval, mijn koord. Ik hoorde mijn baasjes regelmatig lachen als ik hun struikgewas zat, nochtans, plezant is dat niet hoor, zo sluipen achter een prooi.

Na 3 weken kreeg ik mijn resterende spuitjes bij Nonkel Ruud en mocht ik de wijde wereld verder gaan verkennen!

Ik ging langs bij grootbaasjes (ouders van mijn baasjes) en ik leerde hun tuinen kennen. Vooral de vijver lijkt me leuk, maar ik mag er niet in van mijn baasjes! Pfft, ik mag zo weinig hé!

Plots moest ik iets rond mijn nek doen met daaraan een touwachtig ding en mocht ik voorbij die groene poort. WAT WAS ME DAT?! Zoveel geuren, zoveel geluid (=waar ik gelukkig geen schrik van heb! Stoere meid, ik!!), waaauw! Ik knorde van gelukzaligheid, ik ging wandelen (zo noemen mijn baasjes dat).
Ondertussen gaan mijn baasjes overal met mij naartoe en mag ik daar "wandelen". Ook leer ik op school (al 2x heel flink geweest) mooi naast mijn baasje lopen en roept hij constant "flinke Zita"...wat dat wil zeggen weet ik niet, maar ik weet wel als ze dat zeggen ik een aai over mijn bolleke krijg en soms een kaasje... MMMM! Kaasjes!!

Onderaan nog wat foto's van mijn eerste weken.

Groetjes,in mand

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

op gras met speelgoed

13:06 Gepost door Zita in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: eerste weken, bordeaux dog, zita |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.