05-11-08

Mijn eerste dagen

Hoi,

Tijdens het weekend van 20-21 september ben ik met hen (die 2 rare) in de wagen gestapt en zijn zij met mij bij nonkel Ruud vertrokken.

Ambetant gevoel, want ik moest mijn broertjes en zusjes achterlaten. Daar zat ik dan, in de wagen. Eenzaam. Alhoewel. Bij haar zat ik wel op mijn gemak hoor, in de wagen. Een goed uurtje later was het van dat. De deur ging open.
Dat was dus mijn nieuwe thuis... Toch even verkennen. Eventjes maar. Want ik had echt wel bang hoor. Ben dan maar onder die rare constructie met 4 poten en 6 zwarte dingen gekropen.
Ik hoorde men baasjes zeggen 'oei nu zit ze onder die tafel'. Tafel? Tafel? Geen idee wat dat dat is, maar daar zat ik tenminste op mijn gemak.

Het aanpassen heeft een paar dagen geduurd, maar ik werd écht wel verwend hoor. Ik kreeg speeltjes, een grote mand en een ijzeren kot, om in te slapen. Heel groot. Maar mijn baasjes hebben die aangepast, naar een kleinere ijzeren kot. Het had iets te maken dat ik hen niet wou wekken 's nachts om even te gaan kakken. Moet je niet doen ook, mensen storen 's nachts! Ik vond het best moeilijk, de eerste nachten, maar al snel wist ik als ik stil was, ik lekkere kaasjes kreeg! Mmmm... Lekker! Kaasjes! Die krijg ik veel van mijn baasjes, vooral als ik braaf ben! Dus ik ben een heel braaf hondje.

Nu gaat mijn leven hier zijn gangetje en zal jullie regelmatig eens een update geven van mijn avonturen:
- school
- vriendjes
- speeltijd
- wandelingen
- ...

Groetjes, want ik ga verder slapen,

slapende zita

22:12 Gepost door Zita in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: bordeaux dog, zita, slapen |  Facebook |

Commentaren

Goh, leuke foto :)

Gepost door: Sugar | 05-11-08

Hallo Hallo, ik wil je graag op deze nogal zachte donderdagmorgen ,( het weekend komt weer in zicht), verwelkomen op je nieuwe blogje ,ik heet alle nieuwkomers graag welkom zo kan ik er onmiddelijk mijn favorieten uitpikken en ik hoop dat je hier een fijne tijd
zult hebben . Veel plezier nog verder. Daaaaag!!

Gepost door: Dana | 06-11-08

De commentaren zijn gesloten.